Een technisch hoogstandje

Vijverhof is een bijzonder nieuwbouwproject, bestaande uit drie woontorens. De eerste woontoren, specifiek voor studenten gebouwd, is inmiddels opgeleverd. En op deze urban locatie, omringd door studentikoze levendigheid, worden nu twee woontorens met appartementen gebouwd. De tweede woontoren, met 56 appartementen over 7 verdiepingen, heeft onderin een verdieping met commerciële ruimte. Daar haal je straks misschien wel je koffietje of een lekkere maaltijd! De derde woontoren, een echt technisch hoogstandje, wordt gebouwd bovenop de bestaande parkeergarage. Op de eerste verdieping woon je dus al op 6,5 meter hoog! Er komen 99 appartementen in deze toren, verdeeld over 9 verdiepingen.

Je woont hier op een goed bereikbare locatie, vlakbij het centrum van Den Haag. En met veel voorzieningen in de buurt en plannen voor verdere locatieontwikkeling, ontstaat er een fijne woonsfeer. Er zijn plannen voor de vernieuwing van het naastgelegen winkelcentrum, en de aanleg van een campus achtig park op de plek van de huidige vijver. Het gebied is volop in ontwikkeling dus!

Comfortabel wonen met een efficiënte inrichting

De slim ingedeelde 2- en 3-kamerappartementen in Vijverhof zijn van alle gemakken voorzien. De wanden worden wit en behangklaar opgeleverd, de plafonds zijn voorzien van wit spuitwerk. In de keuken word je bijgestaan door luxe inbouwapparatuur bij het bereiden van culinaire hoogstandjes. Met een combimagnetron, koel-en vriescombinatie, inductiekookplaat en een vaatwasser is de keuken zeker compleet te noemen. In de efficiënt ingerichte badkamer kom je heerlijk tot rust. Deze volledig betegelde ruimte is voorzien van een wastafel met spiegel, een douche en een handdoekenradiator.

En het woongenot gaat buiten nog verder. Je hebt bij je appartement namelijk ook een balkon van, afhankelijk van het appartement, 4 tot 13 vierkante meter.  Dat wordt genieten van het uitzicht of gewoon van de buitenlucht.

Voor het veilig stallen van je vervoersmiddelen kun je terecht in de gezamenlijke fietsenstalling, of voor je auto in de ondergelegen Q-park parkeergarage.

 

 

Duurzaam wonen

Wonen in een duurzaam appartement, dat helemaal klaar is voor de toekomst? Dat kan in Vijverhof. Deze appartementen verdienen namelijk het energielabel A++. De goede isolatie, in combinatie met vloerverwarming en een aansluiting op de stadsverwarming zorgen voor een behaaglijke temperatuur in jouw appartement. Koken doe je op inductie, en daardoor heb je geen gas nodig. En de energie voor collectieve voorzieningen wordt deels opgewerkt door de zonnepanelen op het dak.

Zo’n duurzame woning is natuurlijk niet alleen goed voor het milieu, maar je merkt dit ook in je maandelijkse uitgaven aan energieverbruik. En natuurlijk in een hoog wooncomfort, want met een constante behaaglijke temperatuur in je woning is het heerlijk thuiskomen.

Het gemak van huren

Wil je flexibiliteit? Dan is huren perfect voor jou! Na een vaste huurperiode van een jaar, is de opzegtermijn slechts één kalendermaand. Maar wonen in een van deze huurappartementen in Vijverhof heeft nog veel meer voordelen. Zo geniet je van een duurzame, moderne woning met comfortabele keuken en badkamer, zonder daar zelf grote investeringen in te doen. Je hebt geen omkijken naar groot onderhoud, en ook voor kleinere reparaties staan wij voor je klaar. Meld het defect via persoonlijk contact, een app of een online serviceverzoek, en wij zorgen ervoor dat het snel is opgelost. En het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen ligt bij de verhuurder. Dat is nog eens zorgeloos wonen!

Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Ook dan kan huren een aantrekkelijk alternatief zijn. Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel nieuwe mogelijkheden. En hoe je je geld ook besteedt, in je huurappartement geniet je van hoog wooncomfort zonder zorgen. Kies ook voor het comfort van huren in Vijverhof, een eigentijdse bijzondere woontoren aan het Leeghwaterplein in Den Haag.

 

 

 

Extra makkelijk: vloer- en stofferingservice in Vijverhof!

Zo’n mooi appartement vraagt natuurlijk om een kwalitatieve vloer en gordijnen. Daarom kun je voor het laten leggen van je vloer gebruik maken van een speciaal aanbod voor de huurders van Vijverhof van leverancier Wijnands Koornstra. Kies jouw favoriete pvc- of laminaatvloer en gordijnen tegen een scherpe aanbiedingsprijs! Je hebt er geen omkijken naar, behalve natuurlijk een persoonlijke keuze maken voor een vloer en raambekleding! Ben jij benieuwd naar de vloerenservice? Bekijk dan de flyer en de brochure!

Stofferingservice
Vloerenbrochure