Neem alvast een kijkje in een woning in Vijverhof!

Je bent vast erg nieuwsgierig hoe de appartementen in Vijverhof er uit komen te zien! Wegens richtlijnen op de bouw en de huidige corona maatregelen, is het niet mogelijk om zomaar even op de koffie te komen. Daarom geven we je alvast een impressie door middel van deze animatiebeelden. De beelden zijn gebaseerd op het afwerkingsniveau en de afmetingen van een van de appartementen in Vijverhof. Er zijn diverse woningtypes beschikbaar, daarom zijn deze beelden niet altijd van het woningtype dat jij gaat huren. De beelden zijn aangevuld met afwerking en inrichting zoals een vloer, behang en meubels om je een goed beeld te geven van het uiteindelijke resultaat na je verhuizing. De woning wordt zonder vloer opgeleverd, deze leg je als huurder zelf. Een kleurtje of behang op de wand mag, maar houd er rekening mee dat je de woning weer in de originele staat moet terugbrengen als je gaat verhuizen.

Digitale rondleidingen

Hieronder vind je twee mogelijkheden om digitaal rond te kijken in een appartement. De eerste tour is een virtual reality tour, hierbij zie je beelden die gemaakt zijn door een digitaal artiest. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe jouw appartement er uit kan komen te zien na de aankleding en inrichting. De tweede tour is in een kaal appartement, zoals het appartement wordt opgeleverd. Hier kun je goed zien wat het niveau van de afwerking is en wat je kunt verwachten als je een nieuwbouwappartement in Vijverhof huurt. Klik op de cirkels om in de ruimte te bewegen en andere ruimten te bekijken.

Binnenkijken - een virtual reality tour

Binnenkijken - fotografie rondleiding

.

Warme huiskamer

In jouw appartement in Vijverhof heb je een heerlijke lichte woonkamer. Een perfecte plek voor jouw loungebank dus! Of kies je liever voor een grote eettafel een een fauteuil? Met een inklapbaar bureau maak je er een multifunctionele ruimte van, waar je ook terecht kunt voor thuiswerken of studeren. De appartementen in Vijverhof zijn goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming, aangesloten op de stadsverwarming. Zo heb je een comfortabel woonklimaat, het hele jaar door.

Van popcorn tot driegangenmenu

Of je nu een foodblogger bent op een culinair avontuur of liever een kant en klaar maaltijd opwarmt, in Vijverhof heb je alles bij de hand. Je kookt in een moderne open Bruynzeel keuken, voorzien van ATAG inbouwapparatuur. Je hebt de beschikking over een inductiekookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, combimagnetron, en een koel-/ vriescombinatie. De hoogglans witte kasten in combinatie met het zwarte composiet werkblad geven de keuken een stijlvolle en moderne uitstraling. Dat past bij ieder interieur!

Architectuur

De impressies hieronder geven je een beeld van hoe het gebouw er uit komt te zien vanaf de buitenkant. De twee woontorens krijgen ieder een geheel eigen uitstraling en identiteit. Klik links of rechts op de afbeelding om op je eigen tempo door de afbeeldingen te bladeren.